Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)
Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

Buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 - 13 jaar

Buitenschoolse opvang is bovenal vrije tijd na een drukke schooldag. De kinderen kunnen zelf beslissen wat ze willen doen; buitenspelen, knutselen, sporten, theater, een spelletje, tafelvoetbal, muziek maken of lezen. Er is altijd wel iets te doen. Alleen of samen. Op De Beiler Sprookjesboom zul je geen PlayStation, Wii of andere computerspelletjes vinden. Wij kiezen er bewust voor kinderen zoveel mogelijk offline te laten spelen.

We organiseren regelmatig activiteiten op het gebied van sport, cultuur, handenarbeid of natuur. Een bezoek aan de boer bijvoorbeeld. Als het mooi weer is gaan we naar de zwemplas Terhorst en als het vriest gaan we lekker schaatsen.

Soms komt het voor dat er huiswerk moet worden gemaakt. Dat is geen probleem, de kinderen kunnen in alle rust aan de slag.

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

"De Beiler Sprookjesboom organiseert ontzettend veel leuke activiteiten voor de kinderen van de BSO. Onze kinderen gaan nooit met tegenzin naar de Beiler Sprookjesboom"


Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)

Uw kinderen veilig opgehaald bij hun school

De kinderen van CBS De Eshorst en CBS Prinses Beatrix worden lopend opgehaald. Leerlingen van OBS G.A. de Ridders en de OBS Harm Smeenge gaan mee met één van onze busjes.

Kopje koffie of een bekertje water?

Het is natuurlijk enorm spannend om voor het eerst naar de kinderopvang te gaan. Soms vinden de papa’s en mama’s het nog spannender dan de kinderen. Dat kunnen we ons best voorstellen. Wij staan klaar om honderd-en-een vragen te beantwoorden.