Over Kindercentrum Beiler Sprookjesboom

Over Kindercentrum Beiler Sprookjesboom

De naam Kindercentrum Beiler Sprookjesboom staat symbool voor gezonde wortels, een sterke stam en veel ruimte om te spelen, te leren en op te groeien én bloeien. Ieder op zijn of haar eigen manier en tempo. Structuur bieden is van belang, maar we laten kinderen zoveel mogelijk vrij. We doen ons best elke dag een fijne sfeer te creëren waarin ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt.

Over Kindercentrum Beiler Sprookjesboom

Klauteren, zwieren en zwaaien

Dat gaat natuurlijk het best in een veilige, stimulerende omgeving. Een gemoedelijke plek waarin ze ervaren dat ze belangrijk zijn, maar dat een ander net zo belangrijk is. Zo ontdekken ze samen spelenderwijs de wereld om hen heen. We horen regelmatig van ouders dat ze het bijzonder vinden dat hun kind zich zo geborgen voelt bij ons en zich durft te uiten.

De Beiler Sprookjesboom beschikt over een fantastische buitenruimte met een eigen sprookjesboom en speeltoestellen waarin kinderen kunnen klauteren, zwieren en zwaaien. Ook binnen valt er genoeg te beleven.Kopje thee of een bekertje water?

Het is natuurlijk enorm spannend om voor het eerst naar de kinderopvang te gaan. Soms vinden de papa’s en mama’s het nog spannender dan de kinderen. Dat kunnen we ons best voorstellen. Wij staan klaar om honderd-en-een vragen te beantwoorden.